Vervoer naar en van Terschelling

Vervoer naar en van Terschelling

De veerboot naar Terschelling gaat vanuit Harlingen. De haven in Harlingen is makkelijk bereikbaar met de auto, maar ook prima met de trein die helemaal naar de haven rijdt.

 

Parkeren in Harlingen

U rijdt naar Harlingen, waar u de keuze hebt uw auto te parkeren of mee te nemen naar Terschelling.

Voor een kort verblijf van enkele dagen loont het sowieso niet de moeite om de auto mee te nemen. U kunt gemakkelijk de auto in Harlingen parkeren in de parkeergarage onder de haven (vaak vol) of op het 'lang parkeren terrein' wat vlakbij de haven ligt. Er rijden pendelbussen tussen het parkeerterrein en de veerboot, maar u kunt het ook gemakkelijk lopen, het is maar een paar honderd meter.

Vervoer op Terschelling

Vervoer op Terschelling

Bussen

Wanneer u aankomt met de boot staan er altijd bussen te wachten op het haventerrein. Als u de bus richting Oosterend neemt komt u gemakkelijk bij uw vakantiepark Tjermelân aan.Een kaartje kunt u in de bus kopen. Voor meer informatie en overige bustijden kunt u kijken op www.bus-terschelling.nl

 

Taxi's

Er staan ook altijd voldoen taxi's op het haventerrein te wachten. Zowel gewone als busjes en op aanvraag ook rolstoeltaxi's. Een taxirit naar Tjermelân kost rond de 25 euro.

 

Fietsen

Op ons park verhuren wij vele soorten en maten fietsen. Standaard staan bij onze receptie 7-versnelling fietsen voor u klaar. In de vakantieperiodes is onze voorraad fietsen aangevuld met kinderfietsen, elektrische fietsen en andere fietsen. Wilt u er zeker van zijn dat de fiets van uw keuze voor u klaar staat! Reserveer dan van te voren uw fietsen. Indien gewenst zorgen wij ervoor dat de door u gereserveerde fiets(en) bij fietsverhuur Tijs Knop aan de haven van West Terschelling voor u klaar staan en dat tijdens kantooruren uw bagage naar het park gebracht wordt . Bij vertrek kunt u de fietsen op ons park laten staan of uw gehuurde fiets(en) inleveren bij fietsverhuur Tijs Knop voor de boten vanaf 12.30 uur is dan weer bagageservice mogelijk in overleg met de receptie. Bagageservice is alleen mogelijk in combinatie met fietshuur. Voor vragen, kunt u terecht bij onze receptie.